Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ


Η λογική, λοιπόν, του προέδρου του Δ.Σ., είναι να βγάζει προς την κοινωνία μέσω μερίδας του τύπου που τάσσεται προς τα δεξιά και συγκεκριμένα το Νέο Τύπο. Βγάζει λοιπόν λεγόμενα για ένταση στο τμήμα και σπασμένες πόρτες. Η πόρτα ναι. Ήταν σπασμένη! Και μάλιστα τώρα είναι φτιαγμένη! Ο πρόεδρος ,λοιπόν, του Φ.Σ. διαλέγει το δρόμο της συκοφάντισης συγκεκριμένων ατόμων με ψευδή επιχειρήματα και ψευδή γεγονότα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η πόρτα έσπασε από εκνευρισμένο φοιτητή την ώρα της συνέλευσης ενώ η πόρτα του Δ.Σ. ήταν σπασμένη εδώ και 3 εβδομάδες.
Συμπερασματικά: καταδικάζουμε και καταγγέλουμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. για:
1. λάθος χειρισμούς για υποθέσεις του Φ.Σ., αφού κακό στον φοιτητικό σύλλογο κάνει η δημοσίευση των γεγονότων στον τοπικό τύπο. Καλό θα ήταν αυτού του είδους γεγονότα να μένουν στο εσωτερικό του συλλόγου.
2. ψευδή περιγραφή των γεγονότων! Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επικοινωνία μας με τον δημοσιογράφο για εξηγήσεις και τυχόν παρερμηνεία των γεγονότων, μας είπε κατηγορηματικά ότι έγραψε την ακριβή περιγραφή των γεγονότων από τον πρόεδρο του Δ.Σ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!!

χωροΑταξία-ΕΑΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: