Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Για την πρόσφατη Γ.Σ. στις 17/04/07

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 17/4/2007



Κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης, και ενώ εκείνη είχε αρχίσει κανονικά εφόσον θεωρήθηκε ομόφωνα από το προεδρείο ότι υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός ατόμων προκειμένου να ξεκινήσει η συνέλευση, κάποια μερίδα ατόμων τα οποία έχουν ξαναδείξει και στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά, άρχισε να αποχωρεί σταδιακά από το αμφιθέατρο προκειμένου να μην μπορέσει ο σύλλογος να πάρει αγωνιστική απόφαση για άλλη μια φορά.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη φασιστική και «φυγόπονη» συμπεριφορά που για άλλη μια φορά επέδειξαν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, του δημοκρατικότερου οργάνου του φοιτητικού συλλόγου, αποχωρώντας λίγο πριν την ψήφιση των αγωνιστικών πλαισίων. Καταδικάζουμε τη στάση τους, που μόνο ως αντιδημοκρατική και φασιστική μπορεί να χαρακτηριστεί αφού «απαγόρευσαν» ουσιαστικά στο σύλλογο να κινηθεί και πάλι στο δρόμο του αγώνα που βαδίζει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο!! Θεωρούμε την εν λόγω στάση, και άλλες όμοιές της, απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Το σχήμα θα συνεχίσει στο δρόμο του ανυποχώρητου μεγαλειώδους αγώνα μη πτοούμενο από τις πράξεις των συγκεκριμένων ατόμων, που επανειλημμένα έχουν δείξει την αδιαφορία τους για την λειτουργία του τμήματος.
χωροΑταξία-ΕΑΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: